Asigurari

Oferim cotatii comparative pentru toate companiile de asigurari  pentru a gasi oferta convenabila care sa acopere nevoia clientului.

Compania noastra se ocupa in primul rand de Asigurari RCA, cu posibilitate de evaluare a pretului corect, de emitere a politei si de trimitere a acesteia la domiciliu. De asemenea ne ocupam si cu alte tipuri de asigurari: de viata, sanatate, locuinta, calatorie, medicale, raspunderi civile, malpraxis etc.

Oferim cotatii pentru asigurari RCA, potrivit calculatorului din formularul de mai jos. Livram politele RCA la domiciul, transportul fiind gratuit daca pretul este mai mare de 400 lei. Pentru sume mai mici, transportul costa 14 lei prin Fan Courier.

Compania noastra ofera tipuri diversificate de asigurari pentru accidentele suferite de persoane fizice. Foloseste formularul al doilea de mai jos pentru a ne trimite o cerere de oferta.

Compania noastra ofera asigurari pentru locuinte si proprietati. Foloseste formularul al doilea de mai jos pentru a ne trimite o cerere de oferta.

Compania noastra ofera tipuri diversificate de asigurari pentru persoanele care vor sa efectueze o calatorie in strainatate. Foloseste formularul al doilea de mai jos pentru a ne trimite o cerere de oferta.

Compania noastra ofera asigurari tip CASCO pentru vehicule. Foloseste formularul al doilea de mai jos pentru a ne trimite o cerere de oferta.

Compania noastra ofera tipuri diversificate de asigurari CMR pentru transportatorii de marfa. Foloseste formularul al doilea de mai jos pentru a ne trimite o cerere de oferta.

Compania noastra ofera tipuri diversificate de asigurari ROTR pentru transportatorii rutier. Foloseste formularul al doilea de mai jos pentru a ne trimite o cerere de oferta.

Compania noastra ofera tipuri diversificate de asigurari de sanatate pentru dumneavoastra. Foloseste formularul al doilea de mai jos pentru a ne trimite o cerere de oferta.

Compania noastra ofera tipuri diversificate de asigurari de sanatate pentru dumneavoastra. Foloseste formularul al doilea de mai jos pentru a ne trimite o cerere de oferta.

Cerere cotatie - ALTE TIPURI DE ASIGURARI

CALCULATOR RCA

Cerere Cotatie - CALCULATOR RCA

  • Detalii polita

  • Informatii ASIGURAT:

  • Informatii VEHICUL: