Despre AneMary

COMPANIA NOASTRA

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor, compania noastra are ca prim obiectiv satisfacerea nevoilor clientilor.

Ca agentie de turism suntem partenerul pe care poti conta la nevoie, te sustinem in momentele importante din viata ta si iti indeplinim toate dorintele in materie de vacante, team building, delegatii, dineuri, luna de miere si lista ramane deschisa. Suntem diferiti pentru ca te tratam ca pe un prieten, nu ca pe un client, si investim pasiune, atentie si exigenta la fiecare pas.

Serviciile noastre se extind in domeniul asigurarilor, traducerilor, dar oferim si consunltanta pe piata imobiliara.

Din 2014 oferim şi servicii de Consultanţă pentru Despagubiri, ajutand clientii nostri cu rezolvarea reclamatiilor provenite in urma unui eveniment nefericit.

Intotdeauna ne dorim ca in momentul in care ne este solicitat un serviciu sa vedem modalitatea cea mai rapida de implementare si solutionare in cadrul agentiei noastre.

anemary-iasi

Birourile noastre

Serviciile noastre

Agentia noastra de turism ofera clientilor servicii exceptionale, fiecare dintre acestia avand posibilitatea de a beneficia de oferte unice de calatorie oriunde in lume. Mai mult, promovam un nou produs unic in Romania, prin care doar cei care apeleaza la noi si devin membrii clubului nostru exclusiv de calatorii pot avea cel mai mic pret posibil de pe piata.

Pentru piata imobiliara tindem spre exclusivitati. Astfel, clientii care incheie un contract exclusiv cu noi, beneficiaza de o promovare excelenta precum si o colaborare cu peste 60 de agenti speciali din Iasi si din imprejurimi. Oferim ajutor la toate etapele unei tranzactii de tip imobiliar, precum si consiliere pentru obtinerea pretului corect.

Oferim in primul rand Asigurari RCA, cu posibilitate de evaluare a pretului corect, de emitere a politei si de trimitere a acesteia la domiciliu. De asemenea ne ocupam si cu alte tipuri de asigurari: de viata,, sanatate, locuinta, calatorie, medicale, raspunderi civile, malpraxis etc.

Prin agentia noastra puteti alege o masina de inchiriat dintr-un parc auto extins, cu tarife pornind de la 18 euro pe zi (pentru o perioada mai lunga de timp). Inchirierile de masini cuprind in pret asigurare RCA si CASCO, 1 sofer suplimentar, asistenta 24/7.

Serviciile noastre de Traduceri si Apostile asigura clientii nostri de cea mai buna oferta de pe piata prin colaborarea pe care o avem cu foarte multi traducatori specializati in peste 30 de limbi.

Misiunea Centrului de Despagubiri este de a ajuta atat din punct de vedere juridic cat si financiar persoanele care au avut de suferit in urma accidentelor rutiere. Putem duce la implinire acest lucru prin obtinerea celor mai mari despagubiri de la societatile de asigurari din tara si de peste hotare.